Administrație

Podul de la Șoldanu a fost finalizat. A fost dechisă circulația

today17 februarie 2023

Fundal

Podul de la Șoldanu, finanțat integral din bugetul Consiliului Județean, a fost finalizat. Începând de ieri, 16 februarie, circulaţia pe noul pod peste râul Argeș s-a deschis oficial. Panglica peste noul pod, a fost tăiată de către oficialităţile locale, vicepreședintele Ion Samoilă , primarii localităților Radovanu și Șoldanu și reprezentantul firmei constructoare.

Podul de la Șoldanu face legătura cu localitatea Radovanu (DJ 403) peste râul Argeș și are o lungime totală de 110,40m. Proiectarea podului a fost realizată de SC Eurobridge SRL iar lucrările de construcții – montaj au fost executate de către SC Energo Construcții Civile și Industriale SRL. Valoarea totală a obiectivului de investiții este de 8.415.865,15 lei.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

A început cea mai mare campanie de donare de sânge

Astăzi, la Călărași se desfășoară cea mai mare campanie pentru donare de sânge, acțiune ce are loc în foaierul sălii Barbu Știrbei, între orele 08.00-15.00. Spațiul a fost amenajat și echipat medical, astfel încât pot participa la acest eveniment sute de călărășeni, pe parcursul zilei. „Avem același sânge” este un proiect național amplu și ambițios organizat de DIGI24. O inițiativă a Președintelui Consiliului Județean Călărași Vasile Iliuta și a administratorului […]

today17 februarie 2023

0%