Life

Poliția a ajuns acasă la Lady Gaga. Cineva a pătruns pe proprietatea ei

today17 mai 2023

Fundal

TMZ a raportat că vedeta în vârstă de 37 de ani a chemat poliția după ce un bărbat neidentificat a apărut în casa ei din Malibu, lăsând un buchet de flori la capătul aleii. Se pare că bărbatul a ajuns înainte de a fi oprit de echipa de securitate.

TMZ a clarificat că Gaga se afla acasă în momentul incidentului, dar nu a avut niciun contact cu bărbatul care a făcut mai multe vizite la ea acasă în trecut. Potrivit publicației, echipa de securitate a lui Gaga a spus poliției că a văzut același bărbat neidentificat pe proprietatea ei în trecut, când a trecut pe aici pentru a-i lăsa cadouri cântăreței.

Entertainment Tonight a luat legătura cu locotenentul Jack Jordan de la Departamentul Sheriffului din Los Angeles, care a dezvăluit că apelul a avut loc joi, 11 mai, în jurul orei 7:42 p.m. PST. „Polițiștii au ajuns la reședința lui Lady Gaga, cu privire la un apel de violare de domiciliu”, a spus el. „[Apoi, poliția] l-a contactat pe ofițerul ei de securitate, care a declarat că suspectul a trecut pe lângă securitate și a pus flori pe alee”.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Parcare cu plată în Călărăși. Cum plătim

În ședința Consiliului Local, din data de 28 februarie 2023, a fost adoptat Proiectul de Hotărâre privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local nr. 135/25.07/2018 pentru aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a sistemului de administrare a parcărilor publice cu plată din municipiul Călărași. Potrivit Regulamentului, au dreptul de a folosi parcările publice deținătorii autoturismelor, persoane fizice sau juridice. Oprirea/staționarea/parcarea mașinilor în parcările publice cu plată este permisă numai cu […]

today17 mai 2023

0%