Life

Poliția din Las Vegas a renunțat la investigarea lui Cardi B privind lovirea unui spectator cu microfonul

today7 august 2023

Fundal

Poliția din Las Vegas a renunțat la investigația care o implică pe Cardi B, care a fost raportată la scurt timp după ce câștigătoarea premiului Grammy a lovit un spectator cu microfonul.

Departamentul de poliție Las Vegas a confirmat că acest caz a fost abandonat: „După o analiză amănunțită a acestui caz și cu consultarea Procuraturii Districtului Clark County, acest caz a fost închis ca având dovezi insuficiente. Nu vor fi depuse acuzații în legătură cu acest caz.”

Cardi B a cântat sâmbăta trecută la Drai’s Beachclub & Nightclub, când le-a cerut fanilor să o răcorească stropind-o cu apă în încercarea de a învinge căldura din Las Vegas.

Cu toate acestea, un om din public a răspuns doar cu lichid, ci și cu gheață, iar ea a atacat aruncând microfonul direct în cel vinovat.

Microfonul a ricoșat apoi și a lovit o femeie din apropiere, care a depus o reclamație la poliție, susținând că nu ea a fost cea care a aruncat cu gheață în Cardi, în vârstă de 30 de ani.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Campanie de sterilizare a câinilor, în Călărași

Serviciul Public pentru Gestionarea Câinilor fără Stăpân, în colaborare cu o asociație din Olanda și cu sprijinul Primăriei municipiului Călărași organizează o campanie gratuită de sterilizare a câinilor de rasă comună și metișii lor. Campania se va desfășura în perioada 16-17 septembrie, pentru câinii din municipiul Călărași, crescuți în gospodăria proprie. Programările se pot face telefonic la 0725/227.617. Sterilizările se efectuează la sediul serviciului din strada Varianta Nord, nr 36E.

today7 august 2023

0%