Life

Popularitatea rețelei de socializare BeReal este în creștere

today17 octombrie 2022

Fundal

Peisajul rețelelor sociale din 2022 este departe de ceea ce era acum cinci ani, când aplicațiile deținute de Meta, cum ar fi Facebook și Instagram, dominau peisajul. De atunci, TikTok a devenit noul rege al rețelelor sociale (cel puțin pentru tineri). Și mai recent, există un nou venit în oraș, numit BeReal, care crește rapid în popularitate pe baza celor mai recente date de la firma de analiză a aplicațiilor Sensor Tower.

BeReal, prezentat ca un „anti-Instagram”, încurajează utilizatorii să posteze doar o dată pe zi. Popularitatea sa a crescut atât de rapid încât a fost falsificat într-o schiță video, în timpul premierei sezonului Saturday Night Live.

Conform celor mai recente date, BeReal a depășit acum 50 de milioane de instalări în întreaga lume. Deși este încă departe de instalările de care se bucură TikTok sau Facebook, instalările BeReal continuă să crească într-un ritm accelerat. Iată o privire asupra progresiei lor lunare:

Ianuarie 2022: 756.000 de instalări

Martie 2022: 1,4 milioane de instalări

Aprilie 2022: 4,5 milioane de instalări

Iunie 2022: 7,7 milioane de instalări

August 2022: 12,3 milioane de instalări

Septembrie 2022: 14,7 milioane de instalări

Este genul de impuls la care majoritatea aplicațiilor pot doar visa. Cu toate acestea, există un motiv pentru care TikTok și Facebook nu ar trebui să fie prea îngrijorați încă. În ciuda faptului că BeReal depășește acum 50 de milioane de instalări, Sensor Tower a descoperit că doar aproximativ 9% dintre utilizatorii de pe Android deschid aplicația în fiecare zi.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Primarul Marius Dulce a verificat zilele trecute Adăpostul de urgenţe pe timp de noapte

Primarul Marius Dulce a verificat zilele trecute Adăpostul de urgenţe pe timp de noapte, situat pe strada Prel. Dobrogei, nr. 65A, pentru a se asigura că sunt îndeplinite toate condiţiile în vederea cazării temporare, pe perioada sezonului rece. Adăpostul de urgență pe timp de noapte, serviciu social aflat în subordinea Direcției de Asistență Socială Călărași, are ca scop asigurarea găzduirii pe timpul nopţii, asociată cu acordarea unor servicii de consiliere […]

today17 octombrie 2022

0%