Life

Povești amuzante care dovedesc că răzbunarea este dulce

today10 februarie 2022

Fundal

Normele societății ne spun că răzbunarea nu este bună, dar de ce? E rău când ești neîndreptățit sau a trebuit să suferi consecințe de lungă durată din cauza altora. Acesta este motivul pentru care unii oameni recurg la răzbunare.

În cele mai multe cazuri, acțiunile lor sunt mai mult enervante decât dăunătoare. Poveștile următoare sunt, pe de o parte, hilare, iar pe de altă parte inspirate.

Role de hârtie igienică goale

Un utilizator a fost deranjat de faptul că sora lui mai mică nu a schimbat niciodată sulul de hârtie igienică, așa că a folosit toate rulourile goale pe care le-a lăsat în urmă pentru a se răzbuna.

Sora mea mai mică nu schimbă NICIODATĂ rola de hârtie igienică. Deși ruloul de carton gol se rostogolește sub tejghea, nu se deranjează să-l schimbe. Așa că am strâns rulourile goale timp de aproximativ patru luni, iar următoarea dată când am văzut-o că nu-l schimbă, le-am luat pe toate, i-am tras cearșafurile și le-am ascuns sub saltea.

Răzbunarea untului de arahide

Un alt utilizator a găsit o modalitate inteligentă de a-și determina colegul de cameră să nu-i mai consume untul de arahide. Din păcate, pentru colegul său de cameră, l-a costat mai mult decât un borcan nou cu unt.

Colegul meu de cameră a continuat să-mi ia untul de arahide fără să întrebe, așa că mi-am cumpărat o sticlă de laxativ pe care l-am turnat în borcan. Am încuiat ușa băii când am plecat dimineața. A făcut pe el la propriu, la fel și pe tot patul. A fost atât de rău încât a trebuit să cumpere unul nou.

Înșelătoria cafelei

Când un client nepoliticos a început să-i trateze pe chelneri foarte urât, un utilizator povestește că el și colegii săi au decis să schimbe comanda de cafea cu una decofeinizată.

Lucram la o cafenea în liceu și acest om de afaceri venea în fiecare dimineață. A fost întotdeauna extrem de nepoliticos și i-a tratat pe toți chelnerii urât. Tipul ăsta ne-a vorbit cu adevărat de parcă am fi niște servitori fără valoare, așa că i-am schimbat cafeaua cu una decofeinizată. Uneori venea în pauza de prânz și spunea cu voce tare despre cum cafeaua pur și simplu nu-l ajuta să rămână treaz.”

Probleme cu internetul

Neva și soțul ei nu au putut să doarmă din cauza colegului de apartament gălăgios, căruia îi plăcea să joace jocuri video online noaptea. Dar lucrurile au devenit mai liniștite când au început să saboteze internetul.

Când eu și soțul meu am avut primul apartament împreună, am locuit cu cineva care nu avea prea multe de făcut din punct de vedere al programului și stătea treaz până la 3 sau 4 a.m. jucând jocuri video online cu prietenii. L-am rugat să fie mai liniștit după miezul nopții, pentru că atât eu, cât și soțul meu ne trezeam dimineața devreme, dar liniștea nu dura decât 10 minute. Așa că soțul meu a început să deconecteze internetul după miezul nopții și apoi, când ne-a bătut la ușă și ne-a întrebat dacă știm de ce nu mai funcționează, am făcut pe proștii.”

Karaoke sfârșit prost

Utilizatorul Tom a fost enervat că vecinii lui organizau petreceri karaoke care durau mult peste miezul nopții. Așa că a decis să le dea o doză din propriul lor medicament.

Vecinii au avut o petrecere cu karaoke care a durat până în jurul orei 4 a.m., așa că, la 6 dimineața, am decis să-mi spăl mașina cu difuzoarele la maxim. Ce credeți?…aveam chiar piesele pe care ei le cântau, când eu încercam să dorm. Următoarea dată când au dat o petrecere, au venit să mă anunțe că se va termina până la miezul nopții. Așa a fost.”

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Actual

Votează-ți favoritul la Eurovision România 2022. Doar 5 vor merge mai departe

A început o nouă etapă în „Drumul spre Torino” al competiției Eurovision România 2022, în care cel mai important este publicul de acasă. Oamenii au ocazia să-și voteze favoritul până astăzi, 10 februarie, la ora 20:00. Doar unul va rămâne în urma acestor preselecții și o singură persoană sau o singură trupă va avea onoarea să reprezinte țara noastră la Eurovision 2022. Fanii pot intra pe pagina de Facebook Eurovision […]

today10 februarie 2022

0%