Life

Premiile Latin Grammy 2022: Rosalía a luat acasă premiul pentru cel mai bun album

today18 noiembrie 2022

Fundal

Cea de-a 23-a ediție anuală a premiilor Latin Grammy a avut loc ieri, 17 noiembrie și a înregistrat mai multe victorii istorice, împreună cu câteva prezențe surprinzătoare.

Deși Bad Bunny a fost în fruntea listei cu 10 nominalizări, fenomenul portorican (care a fost absent) cu cele mai multe victorii a fost cântărețul/compozitorul uruguayan Jorge Drexler, care a fost recunoscut pentru piesa „Tinta y Tiempo”. Drexler a luat acasă un total de șase premii, în timp ce Bunny a câștigat cinci premii, inclusiv cel mai bun album urban pentru „Un Verano Sin Ti”.

Drexler a câștigat cel mai bun cântec alternativ, cel mai bun cântec pop, cel mai bun album de cântăreț/compozitor și cel mai bun cântec în limba portugheză. De asemenea, s-a confruntat cu câțiva grei latini (Bunny, Rosalía, Rauw Alejandro, Christina Aguilera) pentru cântecul și discul anului, dar a depășit lista cu „Tocarte” al lui și al lui C. Tangana.

În timpul spectacolului de joi seară, Angela Alvarez a făcut istorie prin egalarea cu Silvana Estrada, în vârstă de 25 de ani, pentru premiul pentru cel mai bun artist nou la 95 de ani.

Sebastian Yatra, care a fost nominalizat de mai multe ori, dar nu a câștigat niciodată, și-a luat acasă primele premii Latin Grammy pentru „Dharma”, care a câștigat cel mai bun album vocal pop și cea mai bună melodie pop pentru „Tacones Rojos”, pe care le-a cântat alături de John Legend.

Rosalía a luat acasă premiul pentru cel mai bun album de muzică „Motomami”, pe lângă premiul pentru cea mai bună înregistrare și râvnitul premiu al albumului anului. Cântăreața a apărut în lacrimi pe scenă în timp ce î-a mulțumit iubitului ei Rauw Alejandro.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Rihanna a pozat sexy pentru a-și promova noua linie Savage x Fenty

Linia de lenjerie intimă are o valoare netă estimată la 1,4 miliarde de dolari. Rihanna a arătat de ce are atât de multe cifre în contul ei bancar, în timp ce și-a promovat produsele într-un mod exagerat de sexy. Vedeta în vârstă de 34 de ani - numele ei complet Robyn Rihanna Fenty – a postat pe Instagram un videoclip cu ea în lenjerie intimă pentru a-și promova linia Savage […]

today18 noiembrie 2022

0%