Administrație

Președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță, a participat la ceremonia de semnare de noi contracte pentru amenajarea de trasee cicloturistice

today24 februarie 2023

Fundal

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a participat ieri, în prezența premierului Nicolae Ionel Ciucă, la ceremonia de semnare de noi contracte pentru amenajarea de trasee cicloturistice finanțate în cadrul Componentei turism și cultură din PNRR.

Astfel se vor realiza 693 km de traseu cicloturistic. A fost aprobat în cadrul Componentei C11 ” Turism și Cultură – Investiția 4 – Implementarea a 3000 km de trasee cicloturistice” a Planului National de Redresare și Reziliență – proiectul „Cicloturism la Dunărea de Jos. Valoarea proiectului 57.172.500 euro fără TVA.

Cicloturismul la Dunărea de Jos se va derula în parteneriat cu Consiliul Județean Ilfov, Consiliul Județean Giurgiu și Consiliul Județean Constanța, noi, Consiliul Judetean Călărasi fiind lider de asociere.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Cât poate trăi un om? Ce spun specialiștii

Persoanele care trăiesc 90 de ani sunt considerate persoane longevive, dar specialiștii au aflat că oamenii pot să trăiască mai mult decât atât. În timp ce multe studii au descoperit ce anume ne ajută să avem o viață lungă, o nouă cercetare ne spune și care este vârsta maximă pe care o putem trăi, desigur, dacă avem grijă de noi înșine. De asemenea, cercetătorii au aflat și cine trăiește mai […]

today23 februarie 2023

0%