Administrație

Președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță, a participat la o întâlnire de lucru în Giurgiu

today15 iulie 2022

Fundal

Ieri, 14 iulie, ADR Sud Muntenia a organizat Seminarul de informare privind oportunitățile de finanțare prin Programul Operațional Regional Sud – Muntenia 2021-2027. La întâlnire au fost invitați să participe reprezentanții autorităților publice locale din județele riverane Dunării – Teleorman, Giurgiu, Călărași și Ialomița.

Evenimentul desfășurat la sediul Consiliului Județean Giurgiu, a avut drept scop prezentarea și analizarea oportunității de finanțare a unui proiect ce ar urma sa aibă ca obiectiv realizarea unui coridor verde – albastru pe malul Dunării, în regiunea de dezvoltare Sud – Muntenia.

O întâlnire de lucru care are scopul de a pune bazele unei colaborări privind viitoare proiecte de zonă. Este a doua discuție pe care o purtăm având ca temă drumurile verzi, aducătoare de beneficii mediului înconjurător și sectoare de drumuri care pot îmbunătăți calitatea vieţii şi care pot oferi şansă activităţilor economice durabile pentru populaţia localităţilor din cele două județe.”, a declarat președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, prezent la eveniment.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

A fost sistată furnizarea cu apă potabilă pe o stradă din municipiul Călărași

Ca urmare a unei avarii apărute la rețeaua de apă potabilă în data de 14.07.2022, la o conductă P.E. 32 mm, pe str. I.L. Caragiale, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii care locuiesc sau își desfășoară activitatea pe tronsonul Bd. Republicii - str. Grivița (străzi adiacente-str. Răsăritului, str. Rozelor și Aleea X). Echipele de intervenție Ecoaqua Călărași sunt la fața locului și depun toate eforturile necesare în vederea […]

today14 iulie 2022

0%