Administrație

Președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță a semnat contractul. Secția de pediatrie a spitalului va fi renovată prin PNRR

today14 decembrie 2022

Fundal

Ieri, președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, s-a aflat la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, pentru a semna încă un contract finanțat de Uniunea Europeană prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Este vorba de consolidarea seismică și renovarea energetică a corpului vechi de spital, aripa F, G, H, în care funcționează secția de pediatrie. „Va fi reabilitată o suprafață totală de 9.800 mp, fiind atrase de către Consiliul Județean Călărași 9 milioane de euro. De astăzi, data semnării contractului de finanțare, avem la dispoziție 36 de luni pentru finalizarea lucrărilor.”, a declarat Vasile Iliuță.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Călărășenii sunt invitați să vină cu propuneri pentru realizarea Planului Urbanistic General al municipiului

Primăria Municipiului Călăraşi a demarat, încă din 2019, procedura de elaborare, avizare şi aprobare a Planului Urbanistic General (PUG) al municipiului Călăraşi, între anii 2019 şi 2020 fiind elaborate studiile de fundamentare. Acest document are o importanţă deosebită, având în vedere faptul că stabileşte strategia de dezvoltare pentru municipiu în următorii 10 ani. În procedura de avizare şi aprobare a PUG, un rol important îl are consultarea publicului, al cărui […]

today14 decembrie 2022

0%