Administrație

Președintele Consiliului Județean Călărași a verificat stadiul lucrărilor pe drumul DJ 311

today9 iunie 2023

Fundal

Ieri, președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, alături de administratorul public Bogdan Mihai, dar și de angajații din cadrul aparatului de specialitate au verificat stadiul lucrărilor derulate pe șantierul proiectului „Modernizarea drumului județean DJ 311, Arțari km 0+000 – Nicolae Bălcescu km 17+650.

„Îmi mențin promisiunea de a vizita săptămânal șantierele existente în județul nostru pentru a mă asigura că ținta de finalizare asumată a proiectelor demarate este respectată”, a declarat Vasile Iliuță. Proiectul prevede modernizarea unui tronson de drum cu o lungime de 18 km. Valoarea totală a proiectului este de 106.282.811 lei, din care suma de 104.673.901 lei este asigurată prin Programul National Anghel Saligny.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Actual

Municipiul Călărași găzduiește debutul Stagiunii de teatru social și educațional

Pe 12 iunie 2023, municipiul Călărași găzduiește debutul Stagiunii de teatru social și educațional, un program ce își propune să ofere acces la teatru participativ și educațional în urbanul mic și crearea unui spațiu cultural accesibil pentru toți cetățenii. Stagiunea este organizată de Asociația OV 05 în parteneriat cu Muzeul Municipal din cadrul Primăriei municipiului Călărași și Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași. În perioada iunie 2023 - iunie […]

today9 iunie 2023

0%