Administrație

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a fost prezent la Guvern

today13 septembrie 2023

Fundal

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a fost prezent ieri la Guvern, pentru a semna contractele de finanțare destinate achiziției de microbuze electrice pentru transportul elevilor din județ. Județului nostru îi revin 25 de microbuze care îi vor duce la școală, în condiții moderne și sigure.

„Planul pentru dezvoltarea județului este unul simplu: dacă identificăm carențe într-un domeniu important, corectăm rapid. Vreau să reducem drastic elementele care pot influența abandonul școlar și să creștem exponențial calitatea actului educațional călărășean. Investind în educație, investim direct în viitor.”, a spus Vasile Iliuță.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Shakira a fost premiată la Video Vanguard la VMA 2023

Shakira a acceptat premiul Video Vanguard la VMA-urile din 2023 marți seară, ajungând pe scena MTV pentru prima dată în 17 ani. „Mulțumesc MTV. Vă mulțumesc că sunteți o parte atât de importantă a carierei mele de când aveam doar 18 ani”, a spus cântăreața „Hips Don’t Lie”, în vârstă de 46 de ani, publicului de la Prudential Center din Newark, N.J. Mama a doi copii le-a muțumit celor doi […]

today13 septembrie 2023

0%