Administrație

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță a participat la un festival tradițional în Ialomița

today16 octombrie 2023

Fundal

Consiliul Județean Ialomița a organizat în perioada 13 – 15 octombrie, cea de-a XI-a ediție a Festivalului-Concurs de Tradiție Culinară Ialomițeană „LA CASA TUDORII”, manifestare care s-a desfășurat în Baza de cercetare arheologică și expunere muzeală de la Orașul de Floci, din comuna Giurgeni.

La invitația președintelui CJ Ialomița, Marian Pavel, a fost prezent și președintele Consiliului Județean Călărași Vasile Iliuță, care a fost însoțit de o delegație numeroasă. „Cele două județe agricole, Călărași și Ialomița, au proiecte politice și administrative similare, care urmăresc dezvoltarea comunității, prin investiții masive în infrastructură și sprijinirea producătorilor locali.”, a declarat Vasile Iliuță.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Vedete care urăsc alcoolul

Viața de la Hollywood este faimoasă pentru petrecerile extravagante și băuturile scumpe. De aceea, pare ireal ca unele vedete mari refuză să consume alcool. Cu toate acestea, există niște nume mari care nu își asociază imaginea cu băuturile alcoolice. 1. Tom Cruise Greu de imaginat, dar starul filmului Cocktail nu s-a atins de alcool de mulți ani. 2. Jennifer Lopez Vedeta a renunțat la băuturile alcoolice complet din viața ei […]

today16 octombrie 2023

0%