Administrație

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a vizitat copiii dintr-un cartier mărginaș al orașului

today2 iunie 2022

Fundal

Ieri a fost sărbătorită Ziua copilului. Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a ales să celebreze această zi printre copiii cei mai nevoiași ai orașului, mergând în cartierul Obor din municipiul Călărași. Copiii au fost entuziasmați de vizita primită. În dar de ziua lor, micuții au primit dulciuri și câte o minge.

Surpriza a venit atunci când șeful CJ Călărași a intrat pe terenul de fotbal, alături de micii sportivi. “Sărbătoresc 1 iunie acolo unde nimeni nu ajunge. Sau ajunge rar. Acolo unde copiii au universul lor trasat cu cretă pe un stadion improvizat.”, a declarat președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță, potrivit canalsud.ro.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Actriţă Maia Morgenstern a fost prezentă la Biblioteca Județeană Călărași

Biblioteca Judeteana Calarasi a găzduit ieri un eveniment cultural de excepţie. Renumita actriţă Maia Morgenstern a ales să fie prezentă alături de călărăşeni pentru a le împărtăşi o parte din trăirile şi experienţele sale în biografia „Eu sunt Maia”. O carte despre viaţă, care are puterea să te captiveze încă de la început prin originalitatea emoţiilor pe care le transmite. Prezent la eveniment a fost și primarul Marius Dulce.„Actriţă de […]

today1 iunie 2022

0%