Administrație

Președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță, prezent la „Cupa Dunării Călărășene”

today24 iulie 2023

Fundal

Weekendul acesta, pe Canalul Siderurgic din Călărași s-a desfășurat a 10-a ediție a concursului „Cupa Dunării Călărășene”. 23 de pescari au participat la concurs, însă doar primii trei au fost premiați cu echipamente pescărești, diplome și cupe. La premiere a fost prezent și președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță.

Pescuitul duce la acea conexiune cu întreaga lume vie. Îți oferă posibilitatea de a fi complet concentrat asupra ta și asupra vieții. Așa a fost și astăzi, la Cupa Dunării Călărășene, un eveniment cu tradiție ajuns la ediția a X-a. 23 de concurenți s-au întrecut, cu răbdare și experiență, pe Canalul Siderurgic, iar emoțiile și voia bună au făcut din această competiție un succes.”, a declarat acesta.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Britney Spears și Will.i.am lansează o nouă melodie „Mind Your Business”

Britney Spears revine la muzică din nou. Prințesa pop și colaboratorul ei frecvent, Will.i.am, au lansat un nou single, „Mind Your Business”, care este a doua melodie lansată în 13 ani. „Mind Your Business” marchează prima reuniune pentru Spears și Will.i.am de la hitul lor triplu platină „Scream & Shout” în 2012. La un deceniu după acea lansare, melodia lor încă atinge repere: la începutul acestui an, „Scream & Shout” […]

today21 iulie 2023

0%