Administrație

Președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță, condamnă incidentul criminal care a avut loc într-o spălătorie auto

today17 iunie 2022

Fundal

Președintele Organizației Județene a PSD Călărași, Vasile Iliuță, condamnă incidentul criminal care a avut loc în data de 13 iunie a.c., la o spălătorie auto din municipiul nostru, în urma căruia un tânăr a fost grav rănit, potrivit canalsud.ro.

Vreau să condamn incidentul criminal care a avut loc la spălătoria de la Mircea Vodă. Îl pot numi așa, pentru că acel tânăr nevinovat a căzut, se ferea de scaune, de bâtele care l-au doborât. E o mare rușine pentru ce s-a întâmplat la Călărași, într-o spălătorie. Trag un semnal de alarmă organelor de cercetare și celor care au văzut filmarea, să poată interveni și să acționeze public ca acel incident să nu se mai întâmple în județul și în municipiul Călărași”, a precizat Vasile Iliuță, în conferința de presă săptămânală a PSD Călărași, organizată la sediul formațiunii politice, în data de 16 iunie 2022.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Beyoncé sărbătorește noul album cu o ședință foto

După șase ani în care fanii au așteptat ca vedeta să lanseze un alt album solo, ultimul ei fiind Lemonade în 2016, ea a oferit în sfârșit fanilor ceea ce așteptau. Cântăreața a început o nouă eră a albumelor, nu doar anunțând că albumul va veni în puțin mai puțin de o lună, pe 29 iulie, dar și făcând furori cu o nouă copertă a revistei. Ea a sărbătorit anunțul […]

today17 iunie 2022

0%