Administrație

“Prima Bicicletă”, în localitatea Vâlcelele

today18 iulie 2022

Fundal

Sâmbătă, 16 iulie, în localitatea Vâlcelele a avut loc un eveniment ce a bucurat toată comunitatea. Cu mic, cu mare, toată suflarea a ieșit la porți pentru a-i admira pe cei ce fac performanță în ciclism, încă de la vârste fragede, potrivit canalsud.ro.

Aici s-a desfășurat concursul “Prima Bicicletă”, în cadrul căruia au fost incluse și etape ale Cupei Naționale de copii, cadeți și juniori. Primarul localității, Ionel Tatu, s-a declarat încântat de felul în care s-a derulat evenimentul. „Pentru locuitorii comunei a fost o surpriză să vadă atâta lume, atâtea biciclete. Concursul pentru cei mici a fost o încântare, să-i văd la cinci ani pe biciclete, cum aleargă. Lumea s-a bucurat că este un eveniment în cadrul comunei. Sperăm să se organizeze următoarea ediție tot la Vâlcelele.”, a declarat edilul comunei, pentru canalsud.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit la Las Vegas

Cântăreața Jennifer Lopez și actorul Ben Affleck s-au căsătorit în Las Vegas, după ce cuplul a reaprins o poveste de dragoste la aproape 20 de ani după ce s-au întâlnit pentru prima dată. Cuplul și-a anunțat căsătoria printr-un comunicat de presă în care au dezvăluit că au zburat în orașul deșert din Nevada pentru a obține un permis de căsătorie și s-au căsătorit sâmbătă seara la o capelă, potrivit People […]

today18 iulie 2022

0%