Life

Prima poză cu Selena Gomez și noul ei iubit

today18 ianuarie 2023

Fundal

Selena Gomez și Drew Taggart par să fi confirmat povestea lor de dragoste. Page Six a obținut fotografii exclusive cu cântăreața-actriță, în vârstă de 30 de ani, și cu membrul Chainsmokers, în vârstă de 33 de ani, la o pistă de bowling din New York City, duminică. Un martor a spuscei doi se purtau ca niște adolescenți în timp ce se bucurau de întâlnire.

Gomez purta un hanorac negru și pantaloni de trening asortați. Taggart, la rândul său, a optat pentru o cămașă camo cu mâneci lungi și pantaloni de culoare închisă. Cel mai remarcabil accesoriu al lui, însă, a fost zâmbetul larg pe care l-a purtat tot timpul. Reprezentantul lui Gomez nu a confirmat relația de dragoste.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Madonna organizează un turneu pentru a marca 40 de ani de carieră muzicală

Regina pop a anunțat că va începe turneul „Celebration” la sfârșitul acestui an, în onoarea a 40 de ani de la cariera ei muzicală. Călătoria globală de 35 de orașe, cu invitatul special Bob the Drag Queen, va începe în America de Nord pe 15 iulie la Rogers Arena din Vancouver, cu opriri la United Center din Chicago, Madison Square Garden din New York, Miami-Dade Arena din Miami, Los Arena […]

today18 ianuarie 2023

0%