Administrație

Primăria Călărași a demarat lucrările de întreţinere a carosabilului pe strada Zăvoiului

today16 martie 2023

Fundal

Primăria Călărași a demarat lucrările de întreţinere a carosabilului pe strada Zăvoiului, tronsonul cuprins între str. Prel. Bucureşti şi str. Macului. Acestea vizează frezarea asfaltului existent, aducerea la cotă a căminelor, turnarea unui strat de beton pentru egalizare, aplicarea materialului geocompozit antifisură şi la final turnarea stratului de asfalt. „Se va interveni acolo unde este cazul şi pentru reabilitarea trotuarelor.

În zonă, în urmă cu o jumătate de an s-a reabilitat şi strada Nufărului, pe segmentul Str. Prel Bucureşti – str. Macului. De astăzi am început şi acţiunea de reabilitare a trotuarelor pe strada Victoriei, tronsonul cuprins între str. Luceafărului şi str. Năvodari. Lucrările, finanţate de la bugetul local, sunt realizate de Serviciul Public Pavaje Spaţii Verzi.” a declarat primarul Marius Dulce.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

5 motive pentru care trebuie să incluzi ouăle în dieta ta

Ouăle sunt atât de hrănitoare încât mai sunt supranumite "multivitaminele naturii". Ele au antioxidanți unici și proprietăți unice pentru funcționarea creierului. Iată 5 motive pentru care trebuie să le incluzi în dieta ta. 1. Ouăle sunt printre cele mai nutritive alimente din lume Un ou conține o gama impresionantă de substanțe nutritive. Imaginează-ți ca din ou se formează un pui întreg. Ouăle sunt pline de vitamine, minerale, proteine de calitate, […]

today15 martie 2023

0%