Administrație

Primăria Călărași a finalizat parcarea amenajată în zona blocurilor G

today8 mai 2023

Fundal

Vineri, 5 mai, primăria Călărași a finalizat asfaltarea parcării amenajată în zona blocurilor G4, G5 şi G6, în vecinătatea Parohiei Sf. Nifon, care are nu mai puţin de 88 de locuri. Proiectul prevede şi plantarea unui număr de 20 de copaci precum şi amenajarea unui loc de joacă pentru cei mici.

“Pe Aleea Bisericii, cei de la Serviciul Public Pavaje Spaţii Verzi lucrează deja la reabilitarea carosabilului precum şi la refacerea trotuarelor. Sperăm să terminăm lucrările până la sfărșitul acestei săptămâni.” a declarat primarul Marius Dulce.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Actual

Călărășenii de pe o stradă din Călărași au rămas fără apă potabilă în această dimineață

În această dimineață a fost sistată furnizarea apei potabile în municipiul Călărași, anunță Ecoaqua. Ca urmare a unei avarii apărute la rețeaua de apă potabilă pe str. Nicolae Bălcescu, la o conductă P.E. 90mm în data de 08.05.2023, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii care locuiesc sau își desfășoară activitatea pe tronsonul cuprins între str. Sloboziei-Aleea Gării-str. Călugăreni. Echipele de intervenție Ecoaqua Călărași sunt la fața locului și […]

today8 mai 2023

0%