Administrație

Primăria Călărași a început amenajarea de noi parcări în zona Orizont

today28 iunie 2022

Fundal

Primăria Călărași a început amenajarea de noi parcări în zona Orizont. „Pentru că locuitorii din zona de blocuri cuprinsă între Şcoala Gimnazială Tudor Vladimirescu şi Banca de la Piaţa Orizont au reclamat faptul că nu au suficiente locuri de parcare, am demarat deja lucrările de amenajare a unor parcări de reşedinţă.

Am început cu parcarea din vecinătatea Şcolii Tudor Vladimirescu și continuăm acum cu amenajarea unor locuri de parcare în spatele băncii din zonă şi în perimetrul blocurilor I1, I2, I4, I23, I24, I25, M19 şi M20 pe care, desigur, ulterior le vom atribui cetăţenilor.”, a declarat primarul Marius Dulce. Investiţia, susţinută de la bugetul local, este realizată de Serviciul Public Pavaje Spaţii Verzi.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Messenger va fi reintegrat în aplicația Facebook

În urmă cu câțiva ani, Facebook a anunțat că va lansa aplicația Messenger ca o aplicație independentă. Pentru o vreme, utilizatorii puteau încă să aleagă să folosească Messenger în Facebook, dar ulterior compania l-a eliminat complet, forțând utilizatorii să instaleze o aplicație separată dacă doreau să discute pe Facebook cu prietenii. Opt ani mai târziu, se pare că Facebook și-a schimbat părerea. Potrivit unui raport de la The Verge, ei […]

today28 iunie 2022

0%