Actual

Primăria Călărași a pregătit multe surprize de Ziua Internațională a Copilului

today29 mai 2023

Fundal

Primăria municipiului Călărași a pregătit multe surprize de Ziua Internațională a Copilului. Pe data de 1 iunie, Parcul Dumbrava este pregătit să primească micuții, dar și adulții care vor să redescopere magia copilăriei, la activitățile organizate de Primăria Municipiului Călărași și Consiliul Local. Anul acesta, copiii sunt invitați să se costumeze în personajul îndrăgit și să se prezinte la “Carnavalul personajelor de poveste”, în Parcul Dumbrava.

Distracția va începe la ora 09:30 și se va încheia la ora 13:00. Aceștia vor avea ocazia să se întâlnească cu dinozaurii din Jurassic World, personajele de poveste, dar și cu mascotele Disney. La petrecere vor avea parte, printre altele, de: oglindă foto magică, prin care micuții și părinții vor putea captura și împărtăși amintiri; cabină video (360 de grade), pentru crearea de videoclipuri interactive; loc de joc gonflabil, pentru activități recreative; pictură pe față, competiții, baloane modelabile, jocuri, dansuri, cântece interactive; Parada personajelor Disney. Surpriza de final va fi cea mai interesantă parte a evenimentului, transmite primăria Călărași.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Bebe Rexha dezvăluie că s-a îngrășat 13 kg după diagnosticul de ovare polichistice

Bebe Rexha a dezvăluit că sindromul ovarelor polichistice a făcut-o să ia în greutate peste 13 kg. „Am fost la medic anul trecut – și multe femei chiar au asta și nu știu – dar m-au diagnosticat cu sindromul ovarului polichistic”, a spus Rexha la „The Jennifer Hudson Show”. ” Ea a adăugat că tulburarea hormonală este „una dintre principalele cauze pentru care femeile se îngrașă și sunt obeze. „Am […]

today26 mai 2023

0%