Administrație

Primăria Călărași amenajează 3 spaţii de joacă

today4 mai 2023

Fundal

Primăria Călărași a demarat lucrările de amenajare a 3 spaţii de joacă cu pardoseală de tip tartan, pentru a oferi astfel o siguranţă maximă copiilor. Este vorba de un: Loc de joacă, pe strada Bărăganului, aferent blocurilor L42 – L45, pe suprafață de 187 mp. Se vor monta 5 echipamente de joacă. Spaţiul va fi împrejmuit cu un gard de lemn.

Al doilea loc de joacă este pe strada Speranţei (cartier 2 Moldoveni), pe o suprafaţă de 404 mp unde se vor monta 8 echipamente de joacă, iar al treilea Loc de joacă este în Micro 6 (B-dul Republicii). Se vor monta aici 8 echipamente de joacă pe o suprafaţă de 650 mp, a menționat primarul Marius Dulce.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Secrete din restaurante. Ce nu trebuie să comanzi

Toate restaurantele din întreaga lume au câteva secrete pe care le păstrează cu sfințenie. Cu toate acestea, vechi angajați au dezvăluit ce se întâmplă, de fapt, în spatele ușilor închise. Foști angajați din mari restaurante au dezvăluit pentru emisiunea "Good Morning America" şi revista americană Reader's Digest ce secrete murdare ascund unele restaurante. Un chelner a spus că de multe ori clienții vegetarieni sunt înșelați în ceea ce privește ingredientele […]

today4 mai 2023

0%