Administrație

Primăria Călărași continuă amenajarea de parcări

today27 iunie 2022

Fundal

Primăria Călărași continuă seria investițiilor, finanțate de la bugetul local, privind amenajarea de parcări de reședință. „Am demarat deja lucrările de modernizare a parcării existente ce se întinde pe o suprafață de peste 2.400 mp, din fața blocurilor D21, D22, D24. În cel mai scurt timp posibil vom finaliza și acest obiectiv.”, a declarat primarul Marius Dulce.

De asemenea, săptămâna trecută, au fost finalizate lucrările de amenajare a parcărilor de reședință din zona blocurilor C18, C19, C22, C23 și C29, rezultând în total 99 de locuri de parcare. O parte din lucrări au fost realizate de cei de la Pavaje Spații Verzi. În perioada imediat următoare aceste locuri de parcare vor fi concesionate cetățenilor, potrivit primarului.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Twitter va permite postări cu până la 2.500 de caractere

Conform Variety, Twitter va veni cu o nouă caracteristică numită „Note”, care le-ar permite utilizatorilor să partajeze scrieri asemănătoare eseurilor ca link atât pe și în afara platformei de socializare. Cu noua actualizare, utilizatorii pot include text până la 2.500 de cuvinte, precum și fotografii, videoclipuri și GIF-uri în postări care pot fi scrise, publicate și partajate pe Twitter. Nota va apărea în cronologia Twitter ca un tweet care conține […]

today27 iunie 2022

0%