Administrație

Primăria Călărași continuă înființarea de noi parcări

today14 iunie 2022

Fundal

Primăria Municipiului Călărași a demarat lucrările de reabilitare şi modernizare a carosabilului şi a trotuarelor, precum şi de amenajare a locurilor de parcare de reşedinţă, pe tronsonul cuprins între Şcoala Gimnazială “Tudor Vladimirescu” şi Banca Raiffeisen (Piaţa Orizont), în zona blocurilor I1, I2, I4, I23, I24, I25, M19 şi M20. Investiţia, susţinută integral de la bugetul local, este realizată de Serviciul Public Pavaje Spaţii Verzi, a anunțat primarul Călărașiului, Marius Dulce.

Luna trecută, am demarat lucrările de amenajare a unor parcări de reşedinţă în zona blocurilor C18, C19, C22, C23. O parte din aceste lucrări sunt realizate de cei de la Serviciul Public Pavaje Spații Verzi. Se vor crea zeci de noi locuri de parcare care vor fi utilizate de cetăţenii care locuiesc în zonă.”, este mesajul transmis de primarul Marius Dulce.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Europa pune presiune pe WhatsApp cu privire la colectarea datelor cu caracter personal

Controversa asupra noilor termeni și condiții WhatsApp continuă. A trecut un an, iar Comisia Europeană încă nu a terminat cu aplicația de mesagerie instantanee. Într-o scrisoare adresată aplicației, UE solicită clarificări cu privire la utilizarea datelor personale colectate de WhatsApp. Poate vă amintiți, în iunie 2021 WhatsApp s-a aflat în centrul unei controverse fără precedent. Cauza ? Termenii și condițiile actualizate și politica de confidențialitate, care ar impune utilizatorilor să […]

today14 iunie 2022

0%