Administrație

Primăria Călărași efectuează luna aceasta un alt tratament de combatere a țânțarilor

today20 iunie 2023

Fundal

Pentru a combate numărul mare de țânțari apăruți în ultima perioadă, primăria Călărași efectuează luna aceasta un nou tratament de combatere a țânțarilor. Astfel, Primăria Călăraşi anunţă că și în perioada 26 – 29 iunie, pe domeniul public al municipiului, se vor efectua următoarele: tratamente avio de combatere a larvelor de ţânţari; tratamente avio de combatere a ţânţarilor adulţi.

Cele avio se vor efectua în intervalul orar 06.00 – 11.30, în funcţie de condiţiile atmosferice, fiind posibilă prelungirea perioadei. De asemenea, se vor efectua și noi tratamente de dezinsecție terestre pentru combaterea țânțarilor. Tratamentele se vor efectua în intervalul orar 21:00-05:00, în funcție de condițiile atmosferice, fiind posibilă prelungirea perioadei, fapt care va fi comunicat ulterior. Substanţele active folosite sunt: Cipermetrin, Piperonil butoxid, Praletrin, Deltametrin, Esbiotrin şi Bacillus Thuringiensis.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Strada Eroilor, închisă pentru decolmatarea rețelei de canalizare

O arteră importantă din municipiul Călărași va fi închisă temporar pentru a permite intervenția echipelor Ecoaqua S.A. pentru decolmatarea rețelei de canalizare de pe strada Eroilor, sectorul cuprins între strada Grivița și Bulevardul Republicii, și va implica restricționarea circulației pe această porțiune. Lucrarea la rețeaua de canalizare a fost identificată în prealabil, iar specialiștii au decis că este necesară o intervenție imediată pentru a evita alte complicații. Lucrările de remediere […]

today19 iunie 2023

0%