Administrație

Primăria Ciocănești a sărbătorit Zilele Comunei

today23 mai 2022

Fundal

În data de 21 Mai, începând cu ora 15:00, locuitorii din Ciocăneşti si-au dat întâlnire şi s-au strâns cu mic cu mare, la o petrecere de neuitat, Zilele Comunei. Sărbătoarea a avut loc pe stadionul din comună, potrivit canalsud.ro. Primăria Comunei Ciocănești împreună cu Consiliul Local al Comunei au pus la dispoziție pentru cei mici surprize cu magie, jocuri, baloane și muzică.

Grătarele, micii și berea au fost rezervate pentru petrecerea de seară a adulților sub atenta supraveghere a celor de la Casa Stoian. Programul artistic a fost unul divers, pentru toate gusturile, printre vedetele prezente s-a aflat Ana Lesko, Andrei Duban, Nicu Paleru și mulți alții. La Ziua Comunei Ciocănești au participat și oficialități locale din Călărași.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Contraceptivele pentru bărbați, la un pas de a deveni realitate

Pilulele contraceptive pentru bărbați ar urma să intre în faza de testare pe oameni în această vară, după ce testele clinice pe cobai au fost un succes. Cercetătorii de la Universitatea din Minnesota au stabilit că medicamentul are o eficiență de 99% în prevenirea sarcinilor și că efectele pilulelor sunt temporare (șoriceii pe care au fost testate și-au recăpătat fertilitatea după câteva săptămâni). Deși descoperirea unei pilule contraceptive pentru bărbați […]

today23 mai 2022

0%