Administrație

Primăria comunei Grădiștea se va muta în noul sediu

today17 noiembrie 2022

Fundal

Primăria comunei Grădiștea se va muta în noul sediu, unde au fost create toate condițiile pentru ca cetățenii să-și poată rezolva problemele în cel mai scurt timp. Primăria se va muta în casă nouă în aproximativ două săptămâni, în prezent funcționarii din comuna Grădiștea își desfășoară activitatea în clădirea unei școli.

În data de 10 Noiembrie am făcut recepția finală, totul este în regulă și sperăm ca în cel mult două săptămâni să ne mutăm. Pe data de 1 Decembrie ne dorim să facem inaugurarea oficială”, a declarat pentru Canal Sud, Primarul comunei Grădiștea, Vasile Matei.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Chrissy Teigen nu angajează niciodată bone prea sexy

Chrissy Teigen poate fi un supermodel superb, dar nici asta nu o poate împiedica să-și facă griji că poate fi înșelată. Modelul, care este căsătorit cu cântărețul John Legend, nu își asumă niciun risc când vine vorba de a-și proteja căsnicia de tentațiile altor femei fierbinți, și anume, angajate atrăgătoare. „Fără bone, șoferi sau servitoare sexy”, le-a spus Teigen reporterilor la show-ul de la Fashion Week din New York, adăugând: […]

today17 noiembrie 2022

0%