Administrație

Primăria comunei Vîlcelele a depus două proiecte pe programul național de investiții “Anghel Saligny”

today16 mai 2022

Fundal

Primăria comunei Vîlcelele a depus, pe Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, două proiecte: unul pentru dezvoltarea infrastructurii de apă și canalizare, iar altul pentru asfaltarea drumurilor interioare din localitate. Edilul localității, Ionel Tatu, a declarat, pentru Canal SUD, că primăria va depune proiecte și pe Planul Național de Redresare și Reziliență.

La acest moment, reprezentanții UAT Vîlcelele sunt în discuții cu consultantul, în vederea depunerii acestor proiecte. “Avem două proiecte depuse pe programul “Anghel Saligny”, pentru apă și canalizare și pentru asfaltarea drumurilor interioare. Pe PNRR, acum suntem în discuții cu consultantul și vom depune proiecte și pe acest program. Încercăm să acoperim toate axele. Vrem să avem un sistem de supraveghere video în comună, care poate fi făcut pe axa 10. Ne dorim să depunem proiecte pentru anvelopări. Să vedem în ce termen ne încadrăm”, a menționat primarul comunei Vîlcelele, Ionel Tatu.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

The Motans a lansat al treilea album

The Motans a avut o săptămână de hype, între lansarea celui de-al treilea album din cariera şi apariţia sa ca jurat şi mentor la "One True Singer", potrivit infomusic.ro. Ambele lucruri s-au petrecut pe 13 mai, un vineri 13 care nu l-a speriat pe Denis Roabeş. Solistul trupei The Motans ne propune o nouă călătorie în angoasele şi sufletul său, odată cu lansarea albumului "Great Expectations". Noul LP este promovat […]

today16 mai 2022

0%