Administrație

Primăria Fundeni a demarat construcția unei noi grădinițe

today12 iunie 2022

Fundal

Primăria Comunei Fundeni, din judeţul Călăraşi, a demarat construcţia unei noi grădiniţe, în urmă cu două luni. Investiţia prinde contur, după cum au anunţat reprezentanţii instituţiei, pe o reţea socială, potrivit canalsud.ro.

Dragi copii și părinți, trăim într-o perioadă în care învățarea este un proces dinamic, care începe să se formeze la vârste din ce în ce mai fragede, iar grădinița este spațiul educativ în care copilul are ocazia de a învăța aptitudini noi, socializarea, universul literelor și al cifrelor. Pentru că știm cât de importantă este educația, Primăria Comunei Fundeni a demarat construcția unei noi gărdinițe în urmă cu două luni. Aceasta începe să devină vizibilă și prinde contur. Așa cum am promis vă ținem la curent cu stadiul proiectelor dedicate comunității”, se arată pe pagina de Facebook a Primăriei Comunei Fundeni.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Primăria Dragoș Vodă a oferit premii speciale elevilor merituoși din comună

Elevii Școlii Gimnaziale Nr. 1 Dragoș Vodă, din județul Călărași, cu rezultate deosebite la învățătură, au fost premiați, în cadrul festivității de încheiere a anului școlar 2021-2022, care a avut loc astăzi, 10 iunie. Primăria Dragoș Vodă a oferit, în premieră, biciclete și trotinete unui număr de 55 de elevi merituoși, potrivit canalsud.ro. Edilul comunei, Ion Radu Aurel, a declarat, pentru Canal SUD, că își dorește ca această premiere specială […]

today10 iunie 2022

0%