Administrație

Primăria Fundeni din judeţul Călăraşi lucrează, în prezent, la multe proiecte

today12 septembrie 2022

Fundal

Primăria Fundeni din judeţul Călăraşi lucrează, în prezent, la multe proiecte. Unul dintre acestea se referă la construirea unei noi grădiniţe. Lucrările viitoarei unităţi de învăţământ sunt avansate. Cu toate că termenul de finalizare a investiţiei este luna martie a anului 2023, constructorul a dat asigurări că va preda mai devreme, potrivit canalsud.ro.

Sunt multe proiecte la care primăria lucrează, unul dintre ele este și cel de construcție a noii grădinițe. Deși termenul de finalizare este în martie 2023, lucrările sunt avansate, iar constructorul face tot posibilul să predea lucrarea înainte de termen”, se arată pe pagina de Facebook a Primăriei Fundeni. Grădiniţa va găzdui patru clase de copii.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Și albinele Reginei au fost informate despre decesul acesteia

Vineri, John Chapple, apicultorul oficial al Palatului în vârstă de 79 de ani, a îndeplinit o sarcină tristă, tradițională. I-a revenit să informeze zeci de mii de albine despre moartea reginei Elisabeta a II-a. După cum s-a raportat în Daily Mail, Chapple a călătorit la Palatul Buckingham și Clarence House pentru a-și îndeplini datoria. El a vorbit „pe tonuri tăcute”, fără îndoială, pentru a încerca să evite înțepăturile. Chapple a […]

today12 septembrie 2022

0%