Life

Primăria Independența sărbătorește Ziua Comunei pe 13 august

today8 august 2022

Fundal

Primăria Independența și Consiliul Local, în parteneriat cu Fundația Culturală “Music Star” organizează, în data de 13 august 2022, Ziua Comunei. Astfel, începând cu ora 16:00, artiști cunoscuți îi vor încânta pe locuitorii comunei cu programele muzicale pregătite, potrivit canalsud.ro.

Vor susține recitaluri: Lora, Constantin Enceanu, Nicu Paleru, Georgel Nucă, Valentin Giurcă, Angelica Maxim, Florin Petruș, Irina și Dorel Vlada, Daniel Sima, Elena Meirosu, Maria Dobrota, Alexia Stănica, Bianca Ștefan, Marian Vijoi, Marius Brutaru. De asemenea, pe scenă va fi prezent și Ansamblul “Hora” din comuna Independența. Prezentatorul evenimentului este Georgel Nucă.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

O altă parcare va fi amenajată pe strada Sulfinei

Au fost demarate lucrările de amenajare a unei parcări de reşedinţă, în dreptul blocurilor I2, I3, I5, pe strada Sulfinei, transmite primarul Marius Dulce. Vor rezulta în jur de 20 de locuri de parcare care vor putea fi concesionate de cetăţenii care locuiesc în zonă. Lucrările, finanţate de la bugetul local, sunt realizate de Serviciul Public Pavaje Spaţii Verzi. „În prima jumătate a anului, am amenajat 360 de locuri de […]

today5 august 2022

0%