Administrație

Primăria municipiului Călărași a atribuit peste 1400 de locuri de parcare

today12 mai 2022

Fundal

Știm cu toții că locurile de parcare au devenit o problemă în Călărași. Până în momentul de față sunt atribuite de către Primăria municipiului Călărași peste 1400 de locuri de parcare, potrivit canalsud.ro.

În viitor vom mai face cel puțin 200 locuri de parcare pentru că am descoperit spații generoase, având deja parcări la nivel de piatră și trebuie să intervenim doar cu infrastructura de canalizare, de captare a apelor pluviale și asfalt.

Mai avem în vedere pe proiectul de monitorizare și modernizare a străzii București, să punem și camere de luat vederi. Nu ne vom opri aici pentru că trebuie să identificăm cât mai multe spații pentru crearea unor noi locuri de parcare, deoarece numărul cererilor este foarte mare”, a declarat pentru Canal Sud, Marius Dulce, primarul municipiului Călărași.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Cei care vor arunca resturi în spațiul public sau îl vor distruge, vor fi amendați de polițiștii locali

Cu toţii ne dorim parcuri și zone de agrement liniștite și curate! În acest scop, a fost adoptată Hotărârea Consiliului Local Călăraşi nr. 125 din 19.04.2022, care pentru următoarele fapte care constituie contravenții puteți fi sancționat cu amendă de la 𝟖𝟎𝟎 𝐥𝐞𝐢 𝐥𝐚 𝟏.𝟎𝟎𝟎 𝐥𝐞𝐢: ◾️ arderea de resturi vegetale, menajere sau de altă natură în curţi, pe străzi, pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al statului, cât şi […]

today11 mai 2022

0%