Administrație

Primăria Municipiului Călărași continuă seria tratamentelor de combaterea a țânțarilor

today3 august 2023

Fundal

Primăria Municipiului Călărași continuă seria tratamentelor de combaterea a țânțarilor. Astfel, în perioada 8-11 august 2023 se vor efectua, pe domeniul public al orașului, tratamente terestre de combatere a țânțarilor și a căpușelor, dar și tratamente avio pentru înlăturarea larvelor de țânțari și a țânțarilor adulți.

Tratamentele terestre se vor efectua în intervalul orar 20:30-05:00, iar cele avio, în intervalul orar 06:00-11:00, în funcție de condițiile atmosferice, fiind posibilă prelungirea perioadei, fapt care va fi comunicat ulterior. Substanțele active care vor fi folosite sunt următoarele: Cipermetrin, Piperonil butoxid, Praletrin, Deltametrin, Esbiotrin. Menționăm că, pe lângă aceste substanțe enumerate, la tratamentele avio se mai adaugă și Bacillus Thuringiensis.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Creșa din cartierul de Tineri prinde contur, a anunțat Marius Dulce

Proiectul privind construirea unei creșe cu 70 de locuri în Cartierul de Tineri, finanțat în cadrul PNRR, începe să prindă contur, a anunțat primarul Marius Dulce. Se lucrează intens și cu spor la realizarea fundației și montarea stâlpilor de susținere. Constructorul și-a luat angajamentul să ridice imobilul până la finele acestui an. Un obiectiv îndrăzneț, asumat și realizabil! Valoarea totală a proiectului integral eligibilă este de 16.540.271,92 lei inclusiv TVA […]

today2 august 2023

0%