Administrație

Primăria Municipiului Călărași organizează diferite activități de Ziua Internațională a Copilului

today24 mai 2022

Fundal

Primăria Municipiului Călărași marchează Ziua Internațională a Copilului alături de personaje de poveste, animatori și mascote, în parcul Dumbrava începând cu ora 10:00.

Cei mici vor avea parte de surprize, jocuri și concursuri tematice și se vor bucura de un program artistic susținut de copii și elevi călărășeni pe scena din cadrul parcului. De asemenea, în cadrul Complexului de Agrement Zoo Calarasi va fi organizată o petrecere pentru aniversarea hipopotamului Copper unde participanții vor fi întâmpinați cu dulciuri și multă distracție.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţă ordinară

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţă ordinară, joi, 26.05.2022, ora 16:30, în sala de şedinţe a Consiliului Local Călăraşi, cu următoarea ordine de zi: 📍 Proiect de hotărâre privind aprobarea criteriilor de punctare, criterii de eligibilitate, prioritate, restrictive şi de selecţie pentru soluţionarea cererilor de locuinţe sociale precum şi actelor justificative pentru întocmirea dosarelor. 📍 Proiect de hotărâre privind aprobarea ,,Planului Urbanistic Zonal ,,Construire hală depozitare produse […]

today24 mai 2022

0%