Administrație

Primăria Municipiului Călărași reabilitează străzile Pescăruș și Victoriei

today9 mai 2022

Fundal

În această perioadă, Primăria Municipiului Călărași execută lucrări de reabilitare şi asfaltare pe străzile Pescăruş (tronsonul cuprins între Panduri şi Victoriei), respectiv Victoriei (tronsonul Năvodari – spre mal). Investiţia este susţinută integral de la bugetul local fiind realizată de Serviciul Public Pavaje Spaţii Verzi.

“Este o promisiune din 2020. Acum vedem, concret, că ce am promis atunci deja realizăm. Trebuia, pentru că erau destul de multe plângeri în zonă. Facem această asfaltare cu cei de la Pavaje Spații Verzi, cu serviciul primăriei, și cred că într-o lună de zile terminăm toată această zonă. Aveau nevoie oamenii de acest drum și de această infrastructură pietonală”, a declarat primarul municipiului Călărași, Marius Dulce.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Informații uimitoare despre câini pe care probabil nu le știai

Crezi că știi tot despre câini? Mai gândește-te! Consultă aceste informații interesante pe care poate nu le-ai auzit niciodată: 1. Câinii au simțul timpului. S-a dovedit că ei știu diferența dintre o oră și cinci. Dacă sunt condiționate, ei pot prezice evenimente viitoare, cum ar fi timpul obișnuit de plimbare. 2. Câinele tău este la fel de inteligent ca un copil de doi ani! Te-ai întrebat vreodată de ce copiii […]

today9 mai 2022

0%