Administrație

Primăria Municipiului Călărași reabilitează străzile Pescăruș și Victoriei

today9 mai 2022

Fundal

În această perioadă, Primăria Municipiului Călărași execută lucrări de reabilitare şi asfaltare pe străzile Pescăruş (tronsonul cuprins între Panduri şi Victoriei), respectiv Victoriei (tronsonul Năvodari – spre mal). Investiţia este susţinută integral de la bugetul local fiind realizată de Serviciul Public Pavaje Spaţii Verzi.

“Este o promisiune din 2020. Acum vedem, concret, că ce am promis atunci deja realizăm. Trebuia, pentru că erau destul de multe plângeri în zonă. Facem această asfaltare cu cei de la Pavaje Spații Verzi, cu serviciul primăriei, și cred că într-o lună de zile terminăm toată această zonă. Aveau nevoie oamenii de acest drum și de această infrastructură pietonală”, a declarat primarul municipiului Călărași, Marius Dulce.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Karol G devine prima femeie care a ocupat primele 2 locuri în topul muzical global, după Selena în 1995

Karol G face istorie alături de una dintre cele mai mari simboluri ale muzicii latine ale vremurilor noastre. Superstarul columbian continuă să bată recorduri cu noul ei single „Provenza”, care este deja cel mai mare record din cariera ei de până acum. Creșterea rapidă pe primele poziții la nivel global, „Provenza” a devenit cântecul latin numărul 1 de pe glob. „Provenza” a debutat pe locul 1 în topurile Billboard Latin […]

today9 mai 2022

0%