Administrație

Primăria Municipiului Călărași va efectua noi tratamente de combatere a țânțarilor

today24 august 2022

Fundal

Primăria Municipiului Călărași anunţă că, în perioada 31 august – 2 septembrie 2022, va efectua pe domeniul public al municipiului tratamente terestre de combatere a țânțarilor adulți, respectiv tratamente de dezinfecție, în zonele cu risc de infestare. Tratamentele se vor efectua în intervalul orar 22:00 – 02:00, în funcție de condițiile atmosferice fiind posibilă prelungirea perioadei (fapt ce va fi comunicat ulterior).

Substanțele active folosite sunt: Cipermetrin, Tetrametrin, Piperonil Butoxide, Deltametrin, Praletrin si Glutaraldehyde. Precizăm că tratamentele se vor desfășura în condiții corespunzătoare, pe raza municipiului Călărași, respectând prevederile legale de protecție a mediului, a sănătății și securității populației.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Blackpink „Pink Venom”, cel mai vizionat videoclip pe YouTube din 2022

Blackpink a dat lovitura cu „Pink Venom”, care a devenit cel mai vizionat videoclip muzical pe YouTube în acest an, având cele mai multe vizionări în primele 24 de ore, fiind și al treilea cel mai vizionat din toate timpurile. Videoclipul al grupului K-pop „Pink Venom” a atins 86,2 milioane de vizionări în 24 de ore după ce a apărut pe YouTube, potrivit vizionărilor publice ale platformei video. A depășit […]

today23 august 2022

0%