Administrație

Primăria municipiului Călăraşi va efectua tratamente de combatere a țânțarilor

today22 iunie 2022

Fundal

Primăria municipiului Călăraşi informează că în perioada 27 – 29 iunie va efectua pe domeniul public al municipiului Călărași, următoarele tratamente: avio de combatere a țânțarilor adulți; Tratamente avio de combatere a larvelor de țânțari.

Tratamentele avio se vor efectua în intervalul orar 06:00 – 11:00 , în funcție de condițiile atmosferice fiind posibilă prelungirea perioadei. Substanțele active folosite sunt: Cipermetrin, Piperonil Butoxide, Deltametrin, Esbiotrin, Praletrin şi Bacillus Thuringiensis. Primăria precizează că tratamentele se vor desfășura în condiții corespunzătoare, pe raza municipiului Călărași, respectând prevederile legale de protecție a mediului, a sănătății și securității populației.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Lucrările din Centrul Vechi, verificate de primarul Marius Dulce

Zilele acestea primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a verificat stadiul execuţiei lucrărilor din cadrul proiectului de modernizare a pietonalului din Centrul Vechi, proiect finanţat din fonduri europene. „Se lucrează la sistemul de canalizare, la reţeaua electrică, la instalarea de cămine, fântâni. Am întâmpinat ceva probleme care, între timp, au fost remediate. Potrivit estimărilor noastre, vom reuşi să finalizăm acest obiectiv până în decembrie anul viitor. Până în acest moment, au […]

today22 iunie 2022

0%