Administrație

Primăria Municipiului Călărași va efectua tratamente de dezinsecție

today23 mai 2022

Fundal

Primăria Municipiului Călărași va efectua în perioada 25 – 28 mai, pe domeniul public al municipiului Călărași, următoarele tratamente: dezinsecție terestră de combatere a căpușelor; tratamente avio de combatere a țânțarilor adulți; tratamente avio de combatere a larvelor de țânțari.

Cel avio se va efectua în intervalul orar 06:00 – 11:00 iar cel terestru în intervalul orar 21:00 – 05:00, în funcție de condițiile atmosferice fiind posibilă prelungirea perioadei. Tratamentele se vor desfășura în condiții corespunzătoare, pe raza municipiului Călărași, respectând prevederile legale de protecție a mediului, a sănătății și securității populației, au transmis reprezentanții primăriei.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Madonna și Sickick au lansat „Frozen on Fire”

Madonna și Sickick au lansat o nouă interpretare a clasicului ei „Frozen” din 1998, numit acum „Frozen on Fire”. La fel ca și remake-ul original al lui Sickick din „Frozen”, această nouă versiune reinventează complet piesa iubită. Cântând alături de Sickick, Madonna oferă un nou vers care ridică imnul nemuritor al clubului la noi culmi. Aceasta este a patra iterație a „Frozen” care apare de când Sickick a reinventat prima […]

today23 mai 2022

0%