Administrație

Primăria Municipiului Călăraşi va executa tratamente de deratizare

today27 iunie 2022

Fundal

Primăria Municipiului Călăraşi anunţă că, în perioada 29 iunie – 1 iulie, va executa tratamente de deratizare, în vederea eliminării populaţiei de rozătoare de pe domeniul public, în intervalele orare 08.00 – 12.00 şi 13.00 – 17.00.

Tratamentele se vor aplica doar când condiţiile atmosferice sunt favorabile, în caz contrar poate fi prelungită perioada. Substanţele active ale produselor utilizate sunt avizate de Ministerul Sănătăţii prin Comisia Naţională pentru Produse Biocide.

Reprezentanții primăriei recomandă populaţiei: evitarea circulației în preajma locaţiei unde se face tratament în perioada de timp şi în intervalul orar menţionate. În caz de ingerare, antidotul este vitamina K şi K1. Medicamentul trebuie administrat intravenal numai dacă apar alternări ale activităţii protombinice şi nu preventiv. În caz de contact cu pielea, spălaţi imediat zona afectată cu multă apă şi săpun.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Rețea de canalizare, reabilitată după 50 de ani

Ecoaqua continuă lucrările pentru reabilitarea rețelei de canalizare menajeră. Ca urmare a deselor avarii apărute, astăzi, 24 iunie, directorul general al ECOAQUA Călărași, Eduard Grama, a inspectat zona pentru următoarele lucrări de reabilitare a rețelei de canalizare menajeră vechi de peste 50 de ani, respectiv strada Bărăganului, blocurile L49 și L50. La solicitarea conducerii societății de furnizare a apei, au fost prezenți la fața locului și reprezentanți ai Primăriei Municipiului […]

today24 iunie 2022

0%