Administrație

Primarul Marius Dulce a avut o nouă întâlnire cu elevi din municipiul Călărași

today18 ianuarie 2023

Fundal

Primarul Marius Dulce a avut o nouă întâlnire cu elevi din municipiul Călărași. De data aceasta, primarul a avut ieri un despre prezentul și viitorul municipiului cu o parte din elevii claselor de-a XI-a din cadrul Colegiului Economic.

„Am vorbit despre modernizarea unităţii de învăţământ în care-şi desfăşoară activitatea şi în acest sens Primăria a făcut paşi importanţi odată cu demararea proiectului de reabilitare termică, finanţat prin PNRR, subliniindu-se necesitatea amenajării unui teren de sport cu facilităţile aferente pentru desfăşurarea în condiţii normale a orele de educaţie fizică şi sport, despre siguranţa şcolară, despre reabilitarea şi modernizarea infrastructurii de sport din incinta Complexului Sportiv Dunărea, precum şi despre crearea unor puncte de atracţie care să conducă la obţinerea statutului de oraş turistic, pornind de la demararea proiectelor privind Portul turistic şi Promenada.

A fost un schimb de opinii care-mi dă încredere că viitorul acestei comunităţii e pe mâini bune. Am notat sugestiile lor şi în măsura posibilităţilor financiare de care dispunem vom încerca să le dăm şi viaţă.”, a declarat primarul Dulce.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Cât te costă să dormi în casa lui Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio își închiriază conacul din Beverly Hills, CA. El cere 32.500 de dolari pe lună, relatează Mansion Global. Actorul, care deține un portofoliu impresionant de proprietăți, și-a luat această proprietate de prim rang în decembrie 2021 pentru 9,9 milioane de dolari. Acum se află pe piața de închiriere de lux, „complet mobilat și disponibil imediat”.   Reședința de 4.671 de metri pătrați are o intrare grandioasă cu o scară […]

today17 ianuarie 2023

0%