Administrație

Primarul Marius Dulce a fost din nou prezent pe strada București

today3 august 2023

Fundal

Primarul Marius Dulce a fost din nou prezent pe strada București pentru a verifica lucrările ce se execută în cadrul proiectului „Reducerea emisiilor de carbon în municipiul Călărași prin modernizarea infrastructurii căilor de rulare a transportului public local”.

Ieri s-a realizat turnarea primului strat de asfalt pe tronsonul B-dul Cuza Vodă – str. Gheorghe Lazăr. Zilele acestea se lucrează la pregătirea terenului pentru tronsonul str. Gheorghe Lazăr – str. Eroilor iar începând de săptămâna viitoare, constructorul va demara turnarea stratului de legătură din beton asfaltic și pe această porțiune de drum, a menționat edilul.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

5 semne zodiacale obsedate de dulciuri

Ai apetit pentru alimente gustoase, cum ar fi înghețată sau clătite? Știai că există unele preferințe în materie de mâncare care sunt asociate cu semnele zodiacale? Dulciurile sunt ceva care ne dictează starea de spirit, iar un zodiac gurmand nu va spune niciodată că renunță la alimentele preferate. Ciocolata, prăjiturile și alte dulciuri spun mai multe despre personalitatea ta decât ai crede tu. Berbec Când vine vorba de a gusta […]

today3 august 2023

0%