Administrație

Primarul Marius Dulce a fost prezent la spectacolul organizat de Şcoala Gimnazială Specială Nr. 1 Călăraşi

today6 decembrie 2022

Fundal

Şcoala Gimnazială Specială Nr. 1 Călăraşi a marcat ieri Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi, organizând un spectacol numit „Solidaritate, Bucurie în suflet”, în care elevii, mai mici şi mai mari au pregătit momente pline de emoţie şi culoare. De asemenea, organizatorii au prezentat spațiul educațional, activitățile școlii, sala de stimulare senzorială și au inaugurat sala de formarea a autonomiei personale.

„Cadrele didactice conduse de un profesor cu suflet mare, Dorina Petcu, fac lucruri deosebite acolo. Le felicit pentru munca depusă, pentru răbadarea şi atenţia de care dau dovadă în îndrumarea acestor copii speciali”, a declarat primarul Marius Dulce, care a fost prezent la eveniment, alături de președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Președintele Consiliului Județean Călărași a fost prezent la inaugurarea Centrului SERA

Copiii speciali au fost mereu prioritatea administrației județene, iar implicarea familiei mele în modernizarea Școlii Speciale m-a bucurat și mai mult. "De ani de zile suntem alături de micuții cu probleme, încercând să dotăm clasele cu echipamente senzoriale de ultima generație. Tot astăzi, am inaugurat sediul Centrului de zi SERA pentru copiii cu sindrom Down și spectru autist, iar la Centrul din Vâlcelele am participat la un frumos moment artistic. […]

today6 decembrie 2022

0%