Administrație

Primarul Marius Dulce a participat la reuniunea Comitetului de Monitorizare a Programului Regional Sud Muntenia

today15 martie 2023

Fundal

Primarul Marius Dulce a participat ieri la reuniunea extraordinară a Comitetului de Monitorizare a Programului Regional Sud Muntenia 2021 – 2027, organizată la Călăraşi.

În cadrul şedinţei au fost prezentate şi aprobate documente care vor contribui la implementarea cu succes a acestui program de către ADR Sud Muntenia: Metodologia de selectare a criteriilor de eligibilitate şi selecţie a proiectelor finanţate prin Programul Regional Sud Muntenia 2021 – 2027 și Strategia de Asistenţă Tehnică a Programului Regional Sud – Muntenia 2021 – 2027. „Sper ca şi în acest exerciţiu financiar colaborarea dintre ADR Sud Muntenia şi unităţile administrativ teritoriale să decurgă în condiţii optime, ţinta fiind atragerea fondurilor europene puse la dispoziţie, în beneficiul cetăţenilor din regiune.

Echipa coordonată de domnul director general Liviu Muşat are experienţa şi calificările necesare să asigure implementarea cu succes acestui program. ADR Sud Muntenia a fost prima regiune care a depus şi a avut programul aprobat de către Comisia Europeană.”, a declarat primarul Marius Dulce.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Actual

Atenție! Se oprește apa

Astăzi, 15 martie 2023, în intervalul orar 09:00 - 11:00, se vor executa lucrări în vederea anulării unei rețele de apă OL 100mm, lucrări ce impun sistarea furnizării cu apă potabilă, timp de 2 ore pentru întreaga zonă a blocurilor ''D'' din municipiu. Abonații afectați de această oprire sunt rugați să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada întreruperii furnizării apei. Ne cerem scuze față […]

today15 martie 2023

0%