Administrație

Primarul Marius Dulce a participat la şedinţa Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia

today21 decembrie 2022

Fundal

Primarul Marius Dulce a participat zilele acestea la şedinţa Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia, ultima organizată în acest an. Pe ordinea de zi au figurat proiectele de hotărâre care au vizat activitatea ADR Sud Muntenia în anul care tocmai se încheie. Tot în cadrul acestei întâlniri de lucru s-au aprobat, printre altele, bugetul Agenţiei pentru 2023 precum şi distribuirea fondurilor destinate dezvoltării urbane și a regenerării urbane în cadrul Programului Regional (PR) Sud-Muntenia 2021-2027, între UAT-urile cu statut de municipiu reședință de județ și municipii.

Au fost trecute în revistă calendarul estimativ al lansării apelului de proiecte în cadrul PR Sud –Muntenia pentru anul 2023, stadiul implementării Programului Operațional Regional 2014-2020, precum și cu portofoliul de proiecte pentru infrastructura județeană de transport rutier 2021-2027.

„Municipiul Călăraşi are nevoie de fonduri europene pentru continuarea procesului de modernizare demarat deja. În acest sens, avem pregătite o serie de proiecte pe care le vom promova în cadrul Programului Regional (PR) Sud-Muntenia 2021-2027.”, a declarat primarul Marius Dulce.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

65 de utilaje de iarnă sunt pregătite să acționeze pe străzile municipiului Călărași

În cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Local municipal Călăraşi, din 29 noiembrie, a fost adoptat Programul de acțiune pentru activitățile de curățare și transport al zăpezii de pe căile publice și de menținere în funcțiune a acestora pe timp de polei sau îngheț pe raza municipiului Călărași pentru iarna 2022 – 2023. Prin intermediul acestui program, Primăria Municipiului Călărași își propune: asigurarea condițiilor de circulație rutieră la intrările în oraș; […]

today21 decembrie 2022

0%