Administrație

Primarul Marius Dulce a primit vizita unei delegații din Bulgaria

today6 februarie 2023

Fundal

Primarul Marius Dulce a primit vineri vizita unei delegații formate din profesori și elevi din Shumen (Bulgaria) prezentă la Călărași în baza acțiunilor desfășurate în cadrul proiectului “𝐏𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐨𝐫𝐢 𝐥𝐢𝐝𝐞𝐫𝐢, 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐨𝐫𝐢 𝐩𝐫𝐢𝐞𝐭𝐞𝐧𝐢“, printre parteneri numărându-se Sindicatul Liber al Învăţământului din judeţul Călăraşi.

Proiectul la care au aderat profesori români și bulgari are în vedere efectuarea de schimburi de experiență în domeniul educațional, vizitarea infrastructurii școlare, prezentarea stării învățământului în cele două țări, derularea realităților și realizărilor din activitatea sindicală. În weekend, partenerii bulgari au vizitat și două unități de învățământ din municipiul nostru: Liceul Teoretic Mihai Eminescu și Colegiul Agricol Sandu Aldea. „Susțin promovarea unor astfel de proiecte care să asigure premisele unei colaborări rodnice între instituțiile școlare precum și membrii lor de sindicat”, a declarat edilul municipiului.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Ozzy Osbourne renunță la concertele live

Rockerul Ozzy Osbourne este cunoscut pentru spectacolele pline de culoare. Osbourne a anunțat că va face un pas înapoi pentru a se concentra asupra sănătății sale. El și-a anulat viitoarele spectacole și a spus că spectacole live s-au încheiat pentru că „nu este capabil fizic”. Pe lângă Parkinson, Osbourne are probleme cu coloana vertebrală, de când a avut un accident în urmă cu patru ani. „Singurul meu scop în această […]

today3 februarie 2023

0%