Administrație

Primarul Marius Dulce a primit vizita unei delegații Elvețiene

today12 mai 2023

Fundal

Primarul Marius Dulce a primit, ieri, vizita unei delegații a Ambasadei Confederației Elvețiene în România. Reprezentanții delegației, condusă de domnul Thomas Knecht, manager de programe în cadrul Ambasadei, s-au arătat interesaţi să creeze diverse programe de finanțare care să aducă plusvaloare municipiului dar şi judeţului.

Pentru a implementa aceste programe, Elveția dorește să înțeleagă nevoile existente la nivelul municipiului nostru. Delegația a fost interesată, în mod special, de dezvoltarea unor programe destinate eficienței energetice, dar s-au punctat aspecte și despre proiecte privind incluziunea socială, învățământul dual și siguranța cetățeanului.

„Scopul principal este acela de a răspunde nevoilor concrete pe care le au administrațiile locale, prin iniţierea unor astfel de programe. Am discutat de asemenea și despre proiectele pe care le derulăm și la care lucrăm pentru a avea un oraș modern. Dialogul a fost extrem de fructuos, mai ales că, în urma acestei vizite, am pus bazele unei cooperări între municipiul Călărași și autorități locale din Elveția.”, a spus primarul Marius Dulce.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Semne care arată că suferi de o tulburare de somn

Dacă ai probleme în a adormi sau nu dormi suficient, te-ai putea confrunta cu o tulburare de somn. Desigur, doar pentru că nu te-ai putut odihni câteva zile nu înseamnă că este vorba despre ceva grav. 5 semne care arată că suferi de o tulburare de somn. Adormi greu Dacă durează mai mult de 30 de minute să adormi seara, este un semn că ai putea avea insomnii sau o […]

today12 mai 2023

0%