Administrație

Primarul Marius Dulce a verificat în teren operațiunea de îndepărtare a țânțarilor

today21 iunie 2023

Fundal

Astăzi s-a realizat etapa a 2-a de dezinsecție, prin efectuarea de tratamente avio și terestru pentru combaterea țânțarilor pe domeniul public al municipiului Călărași. La prima oră a dimineții, primarul Marius Dulce se afla pe teren pentru a verifica operațiunea. În seara aceasta, începând cu ora 20.30 se va interveni din nou, la sol. Urmează etapa a 3-a care va avea loc în perioada 26 – 29 iunie (avio și terestru).

Programul poate suferi modificări în cazul în care condițiile meteo nu vor permite desfășurarea în bune condiții a acțiunii. Apicultorii sunt rugați să-și ia toate măsurile de protecție necesare familiilor de albine în scopul evitării contactului cu substanțele insecticide distribuite în zonele verzi ale domeniului public. Toate produsele sunt avizate de către Ministerul Sănătății, a menționat edilul municipiului.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Biblioteca Județeană ”Alexandru Odobescu” marchează ”Ziua iei românești”

Biblioteca Județeană ''Alexandru Odobescu'' din Călărași organizează un eveniment cultural, cu sprijinul Consiliului Județean Călărași, în colaborare cu Palatul Copiilor Călărași, Liceul Pedagogic Ștefan Bănulescu, artizani și colecționari călărășeni, prin care sunt promovate tradițiile și meșteșugurile românești, valorile autentice ale comunității călărășene: ”Ziua iei românești”, ediția a VI-a. Începând cu ora 11.00, în data de 23 iunie, în Sala Perspective a Bibliotecii Județene ”Alexandru Odobescu ” va fi organizată o […]

today21 iunie 2023

0%