Administrație

Primarul Marius Dulce a verificat lucrările ce se desfășoară pe str. Prel. Bucureşti

today22 februarie 2023

Fundal

Primarul Marius Dulce monitorizează lucrările ce se execută pe str. Prel. Bucureşti, în cadrul proiectului „ Reducerea emisiilor de carbon în municipiul Călărași prin modernizarea infrastructurii căilor de rulare a transportului public local”, finanţat în cadrul POR 2014-2020.

Edilul a discutat, ieri, pe teren, cu reprezentantul constructorului, Iulian Drăgunoiu care a subliniat că lucrările respectă graficul asumat, iar acesta a primit asigurări că până la finele lunii martie, pe tronsonul de drum închis acum circulaţiei (Siderca – str. Nufărului) se va aplica şi stratul de legătură din beton asfaltic pentru a înlesni deplasarea autoturismelor iar trotuarul aferent va fi amenajat.

„Facem tot ce este posibil pentru a diminua disconfortul înregistrat în trafic iar pentru evitarea zonei afectate de lucrări, îndemn conducătorii auto să aleagă rute alternative.”, a declarat primarul Dulce.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Pe 24 februarie, la Biblioteca județeană va avea loc festivalul “La Fântâna Dorului”

Palatul Copiilor Călărași, în parteneriat cu Biblioteca Județeană “Al. Odobescu” din Călărași și Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, organizează în data de 24 februarie, ora 11:00, cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Concurs Național de Folclor “La Fântâna Dorului”. Acest eveniment este dedicat zilei de Dragobete, una dintre cele mai importante sărbători populare românești. Festivalul va avea loc în cadrul Bibliotecii Județene “Al. Odobescu” din Călărași, iar participanții […]

today22 februarie 2023

0%