Administrație

Primarul Marius Dulce este prezent la lucrările Adunării Generale a Asociaţiei Municipiilor din România

today14 decembrie 2022

Fundal

Primarul Marius Dulce este prezent la lucrările Adunării Generale a Asociaţiei Municipiilor din România, pe ordinea de zi figurând o serie de Hotărâri care vizează, printre altele, activitatea desfăşurată în acest an dar şi programul de activităţi pentru 2023. Au fost abordate chestiuni legate de bugetul de stat pe anul 2023, fiind punctate principalele măsuri fiscal-bugetare prevăzute pentru anul ce urmează.

De asemenea au fost prezentate principalele oportunităţi de finanţare europeană prin intermediul Programelor Operaţionale 2021-2027 și Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, precum şi programele naţionale de dezvoltare locală. În această seară va avea loc şi Gala Asociaţiei Municipiilor din România– Ediţia a VI-a, în cadrul căreia se vor acorda Premii de Excelență în domenii reprezentative pentru administrația publică locală.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Dua Lipa a trecut peste ultima relație, acum se întâlnește cu Jack Harlow

Page Six scrie că Dua Lipa se întâlnește cu rapperul Jack Harlow, al cărui ultim album conține o laudă adusă vedetei britanice-albaneze intitulată, suficient de potrivit, „Dua Lipa”. Harlow a spus că înainte de apariția albumului în mai, a sunat-o pe Lipa pe FaceTime pentru a-i obține binecuvântarea. Și, în timp ce el a primit un răspuns oarecum stânjenitor, ea i-a răspuns din cap. Dar se pare că, după ce […]

today14 decembrie 2022

0%