Administrație

Primarul Marius Dulce vrea să modernizeze toate spaţiile din curţile interioare ale blocurilor

today7 martie 2023

Fundal

Şi în acest an, primarul Marius Dulce intenţionează să modernizeze spaţiile din curţile interioare ale blocurilor, amenajând parcări de reşedinţă şi locuri de joacă în funcţie de configuraţia terenului respectiv.

„Împreună cu colegii mei am identificat o serie de astfel de locaţii şi mă refer la blocurile cuprinse între străzile Panduri, Luceafărului, Năvodari şi Dumbravei. Şi nu ne oprim aici. Acolo unde am întâlnit garaje de tip Prefab, vom demara procedura de notificare pentru ridicarea acestora, după care vom trece efectiv la modernizarea spaţiilor.”, a declarat edilul.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Lucrările de reabilitare a străzii Viitor vor fi finalizate până la sfârşitul lunii aprilie

Lucrările de reabilitare a străzii Viitor vor fi finalizate până la sfârşitul lunii aprilie, a anunțat primarul Marius Dulce, după ce a discutat cu constructorul. Trotuarele au fost refăcute, urmează aplicarea stratului de egalizare, aducerea la cotă a căminelor şi turnarea stratului de uzură. Obiectiv asumat încă din 2020, strada Viitor va deveni astfel o alternativă viabilă pentru fluidizarea traficului în municipiul nostru. În acest mandat au mai fost reabilitate […]

today6 martie 2023

0%